Oto plan naszych sobotnich kolacji tematycznych:
-
17 maja – Kuchnia włoska
Śródziemnomorska uczta: pizza, świeże pasty, bruschetty i klasyczne włoskie desery. -
24 maja – Kuchnia francuska
Wykwintne smaki Francji: rillettes, ratatouille, sery i eleganckie słodkości. -
31 maja – Kuchnia amerykańsko-meksykańska
Tacos, nachos z guacamole i soczyste burgery – wieczór pełen energii i intensywnych smaków! -
07 czerwca – Kuchnia azjatycka
Orientalne smaki, aromatyczne przyprawy, pierożki gyoza z kurczakiem, kurczak w sosie teriyaki i inne przysmaki Dalekiego Wschodu.
Spędź sobotni wieczór w wyjątkowym klimacie – z rodziną, z przyjaciółmi, z widokiem na morze i z pysznym jedzeniem z różnych stron świata.
Plan na kolejne soboty już w krótce!
Zapraszamy!