Oto plan naszych sobotnich kolacji tematycznych:
-
5 lipca – Kuchnia amerykańsko-meksykańska
Tacos, nachos z guacamole i soczyste burgery – wieczór pełen energii i intensywnych smaków! -
12 lipca – Kuchnia azjatycka
Orientalne smaki, aromatyczne przyprawy, pierożki gyoza z kurczakiem, kurczak w sosie teriyaki i inne przysmaki Dalekiego Wschodu. -
19 lipca – Kuchnia włoska
Śródziemnomorska uczta: pizza, świeże pasty, bruschetty i klasyczne włoskie desery. -
26 lipca – Kuchnia francuska
Wykwintne smaki Francji: rillettes, ratatouille, sery i eleganckie słodkości.
Spędź sobotni wieczór w wyjątkowym klimacie – z rodziną, z przyjaciółmi, z widokiem na morze i z pysznym jedzeniem z różnych stron świata.
Plan na kolejne soboty już w krótce!
Zapraszamy!