Oto plan naszych sobotnich kolacji tematycznych:
-  26 lipca – Kuchnia francuska 
 Wykwintne smaki Francji: rillettes, ratatouille, sery i eleganckie słodkości.
-  2 sierpnia – Kuchnia amerykańsko-meksykańska 
 Tacos, nachos z guacamole i soczyste burgery – wieczór pełen energii i intensywnych smaków!
-  9 sierpnia – Kuchnia azjatycka 
 Orientalne smaki, aromatyczne przyprawy, pierożki gyoza z kurczakiem, kurczak w sosie teriyaki i inne przysmaki Dalekiego Wschodu.
-  16 sierpnia – Kuchnia włoska 
 Śródziemnomorska uczta: pizza, świeże pasty, bruschetty i klasyczne włoskie desery.
Spędź sobotni wieczór w wyjątkowym klimacie – z rodziną, z przyjaciółmi, z widokiem na morze i z pysznym jedzeniem z różnych stron świata.
Plan na kolejne soboty już w krótce!
Zapraszamy!
